Skip to main content

Individuele taalcoaching

By 6 mei 2018juni 25th, 2018Nieuws
[:nl]

Om onze anderstalige poetsfeeën te ondersteunen is het toverstokje opgestart met een individuele taalcoaching op de werkvloer. Zij krijgen begeleiding in het actief leren gebruiken van Nederlandse woorden die belangrijk zijn bij het uitvoeren van hun job. Op die manier kan hun Nederlands positief evolueren waardoor onze poetsfeeën  zich gemakkelijker op de werkvloer kunnen uitdrukken en waardoor ze de opdrachten van onze klanten kunnen begrijpen.

Zoals steeds vindt het team van het toverstokje een goede communicatie heel belangrijk. Deze persoonlijke taalcoaching zal hierbij zeker zijn steentje bijdragen.

Succes aan allen die hiermee bezig zijn!

 

[:en]

Om onze anderstalige poetsfeeën te ondersteunen is het toverstokje opgestart met een individuele taalcoaching op de werkvloer. Zij krijgen begeleiding in het actief leren gebruiken van Nederlandse woorden die belangrijk zijn bij het uitvoeren van hun job. Op die manier kan hun Nederlands positief evolueren waardoor onze poetsfeeën  zich gemakkelijker op de werkvloer kunnen uitdrukken en waardoor ze de opdrachten van onze klanten kunnen begrijpen.

Zoals steeds vindt het team van het toverstokje een goede communicatie heel belangrijk. Deze persoonlijke taalcoaching zal hierbij zeker zijn steentje bijdragen.

Succes aan allen die hiermee bezig zijn!

[:fr]

Om onze anderstalige poetsfeeën te ondersteunen is het toverstokje opgestart met een individuele taalcoaching op de werkvloer. Zij krijgen begeleiding in het actief leren gebruiken van Nederlandse woorden die belangrijk zijn bij het uitvoeren van hun job. Op die manier kan hun Nederlands positief evolueren waardoor onze poetsfeeën  zich gemakkelijker op de werkvloer kunnen uitdrukken en waardoor ze de opdrachten van onze klanten kunnen begrijpen.

Zoals steeds vindt het team van het toverstokje een goede communicatie heel belangrijk. Deze persoonlijke taalcoaching zal hierbij zeker zijn steentje bijdragen.

Succes aan allen die hiermee bezig zijn!

[:es]

Om onze anderstalige poetsfeeën te ondersteunen is het toverstokje opgestart met een individuele taalcoaching op de werkvloer. Zij krijgen begeleiding in het actief leren gebruiken van Nederlandse woorden die belangrijk zijn bij het uitvoeren van hun job. Op die manier kan hun Nederlands positief evolueren waardoor onze poetsfeeën  zich gemakkelijker op de werkvloer kunnen uitdrukken en waardoor ze de opdrachten van onze klanten kunnen begrijpen.

Zoals steeds vindt het team van het toverstokje een goede communicatie heel belangrijk. Deze persoonlijke taalcoaching zal hierbij zeker zijn steentje bijdragen.

Succes aan allen die hiermee bezig zijn!

[:]