Zoek je thuishulp?

Kiezen voor een poetsfee of poetsridder van het toverstokje is tijd krijgen!

Poetsfee of -ridder nodig? Ook jij kan meegenieten van onze MAGIE. Of je nu alleen woont, een groot gezin hebt of extra zorg vraagt. Je bent van harte welkom, Het Toverstokje schiet je graag te hulp!

Wij bezorgen je de ideale huishoudhulp die met passie en zorg volgende huishoudelijke taken van jou kan overnemen: schoonmaken, wassen, strijken, klein verstelwerk, maaltijden bereiden en boodschappen doen.

We hebben hiervoor de noodzakelijke veiligheidsrichtlijnen uitgewerkt voor zowel onze werknemers als onze klanten. De poetsfeeën en poetsridders worden voorzien van het nodige beschermmateriaal zoals handschoenen, handgels en mondmaskers.

Onze huisregels worden elk jaar opnieuw aan onze klanten bezorgd en zijn steeds beschikbaar op eenvoudige vraag.

Dienstencheques

Ben je nog niet ingeschreven in het dienstenchequesysteem, dan kan je dit doen via: www.dienstencheques-vlaanderen.be .
Op deze site vind je alle info over het gebruik van de dienstencheque terug.

Het Toverstokje werkt hoofdzakelijk met het snelle en veilige elektronische betaalsysteem. In uitzonderlijke gevallen aanvaarden we ook papieren dienstencheques.
Via de site www.dienstencheques-rva.be kan je met een paar eenvoudige ‘muiskliks’ omschakelen van papieren naar elektronische dienstencheques.

Voor hulp en begeleiding van je bestelling kan je uiteraard ook terecht in ons kantoor. Met de glimlach geven wij je vrijblijvend alle nodige uitleg.

Kwalitatieve huishoudhulp aan een democratische prijs

De aankoopprijs van een dienstencheque is vastgesteld op 9 euro voor de eerste 400 bestelde dienstencheques en op 10 euro voor de volgende 100 (de limiet per gebruiker is beperkt tot 500 dienstencheques per kalenderjaar). Voor 1 uur geleverde huishoudhulp heb je 1 dienstencheque nodig.

Als uw gezin bestaat uit meerdere gebruikers van dienstencheques is er een globale limiet voorzien van 1000 dienstencheques per gezin. Het gezin wordt gedefinieerd als “alle personen die volgens het attest van gezinssamenstelling uit het bevolkingsregister ingeschreven zijn op hetzelfde adres”.

Er geldt in Vlaanderen een belastingvermindering van €1,80 per dienstencheque voor de eerste 170 aangekochte dienstencheques per persoon. Een dienstencheque van €9 kost in werkelijkheid maar €7,20 na belastingvermindering.

Per jaar vragen wij aan onze klanten een kleine bijdrage van 75€. Dankzij deze medewerking kunnen we administratieve taken, opleidingen en werkingskosten verder op een kwalitatieve manier blijven uitvoeren. Onze klanten zorgen er dus mee voor dat we een gezonde balans kunnen bewaren. Deze kost wordt ieder jaar herzien.

contacteer ons